fredag den 6. juni 2014

Senior Dinner Dance

Så siden vi har afsluttet alle vores eksaminer, tømt vores lockers og nydt vores sidste dag i high school, tog alle seniors til Pittsburgh og så tog vi på en båd og sejlede gennem floden i Pittsburgh. Det var vores Senior Dinner Dance. Jeg var sammen med en gruppe på omkring 30, og vi tog alle en 'party bus' ind til pittsburgh, da det ligger omkring 45 minutter væk, og det er snævert med parkering, og dyrt at parkere. Vi mødtes alle tredive ved skolen og tog et lille gruppe billede :p 



da vi så kom til Pittsburgh mødtes vi med de andre seniors som selv var kørt derind. Vi stod og ventede omkring 30-40 minutter indtil vi fik lov at gå ombord paå båden. Da vi kom på båden var klokken omkring 645 og klokken syv blev der serveret mad. 




Vejret var fantastisk dagen derpå, hvilket var ret heldigt, da vi lige havde haft en masse dage med tordenstorme.


Med en skyfri himmel var solnedgangen helt perfekt, så hele klassen stod på dækket og nødt det skønne syn og det dejlige lune vejr.

Det var også nemt at få et overblik over hele byen, hvilket ikke er så stort, men smukt er det.



Da maden var sunket helt ned, var der mulighed for at danse inde i det rum hvor vi spiste. Der var et dansegulv og en ret god dj til at vælge musik.


Da hele turen var slut var det blevet helt mørkt udenfor, og lysene fra byen lyste op. Den sidste aften hvor hele årgang 2014 var samlet for en sidste gang. Tiden flyver af sted, men jeg kunne ikke have forestillet mig et bedre år i USA end dette. Disse mennesker er fantastiske. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar